Электропила Vitals Master EKZ 2245

Код товару: 47666
Наявність: На складі
Артикул: 47666

3492
  • 3 492 грн.


Краткие характеристики
Довжина шини, см 45
Кількість ланок у ланцюзі 62
Потужність двигуна кВт 2.2
Товщина ланцюга 1.3
Вес, кг 6.5
Все характеристики

Доставимо за 2 дні
Будь-який варіант оплати
Власний сервіс-центр
Найнижчі ціни
Тисячі задоволених клієнтів

опис

Ланцюгова електропила Vitals Master EKZ 2245 стане незамінним помічником у домашньому господарстві завдяки своїй високій продуктивності, високій якості виконання, зручності використання і простоті обслуговування. Висока продуктивність роботи даної моделі обумовлена використанням потужного електродвигуна (Потужність 2200 Вт), а також якісних шини та ланцюга ТМ Oregon.

Важливою відмінною рисою електропили Vitals Master EKZ 224 5 в порівнянні з конкурентами є те, що довжина шини становить 18 дюймів. Саме цей розмір є одним з найбільш зручних і широко поширених.

Ланцюгова електропила має поперечне розташування електродвигуна, завдяки чому збільшується ресурс вироби, спрощується його конструкція і проведення техобслуговування.

Ще один вагомий аргумент ланцюгової електропили Vitals Master EKZ 2245 - висока якість виготовлення і збірки. Так, весь пластик високої якості, стійкий до незначних термічних і механічних впливів, обмотки ротора і статора виконані з 100% міді, редуктор повністю металевий, з розжареними шестернями. Все це забезпечує безвідмовну роботу інструменту протягом тривалого періоду часу.

Чергова особливість даної моделі - автоматичний масляний насос нової генерації з металевої приводний шестернею. Ємність масляного бачка становить 270 мл. Для відображення інформації про рівень масла конструкцією передбачений покажчик.

Питання безпеки при виготовленні електропили Vitals Master EKZ 224 5 стали одними з пріоритетних. Нова модель має подвійною системою захисту, яка забезпечує блокування від випадкового запуску електродвигуна і моментальну зупинку ланцюга після відключення пили (після відпускання клавіші включення). Щоб уникнути травм в разі віддачі або «зворотного удару» моментально спрацьовує аварійне гальмо, блокуючий рух ланцюга. Час спрацювання гальма ланцюга становить всього 0,12 секунд.

У плані комфортності також все на висоті. Виріб має низький рівень вібрації. Для забезпечення комфортної роботи і повного контролю над виробом основна рукоятка має м'яку накладку. Щоб швидко встановити і відрегулювати ланцюг без застосування спеціального інструменту використовується система безключового натягу ланцюга. Для надійної фіксації силового кабелю, конструкцією даної моделі передбачений спеціальний гачок.

Комплектується ланцюгова електропила Vitals Master EKZ 2245 шиною із захисним чохлом, ланцюгом і комплектом необхідного ЗІП.

Характеристики

Напруга, В 220
Частота струму, Гц 50
Максимальна потужність, Вт 2200
Швидкість ланцюга, м / c 13,6
Час спрацювання гальма ланцюга, з 0,12
Довжина шини, дюйм 18
Крок ланцюга, дюйм 3/8
мастило ланцюга автоматична
Обсяг масляного бачка, мл 270
Вібраційне навантаження, м / c 2 3,5
Габарити упаковки, мм 495х285х245
Маса нетто / брутто, кг 5,8 / 6,5

Довжина шини, см 45
Кількість ланок у ланцюзі 62
Потужність двигуна кВт 2.2
Товщина ланцюга 1.3
Вес, кг 6.5
Страна производитель Латвія
Шаг цепи 3/8
Гарантия, лет 3
Увага: HTML не підтримується!